Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 139386~1
Артикул: КТ-803326

Дитяча каталка Smart Trike Springo червона 9003500

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1554 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Дитяча каталка Smart Trike Springo червона 9003500


Це дивовижний транспорт для малюків, розроблений з урахуванням їхнього комфорту та безпеки. Цей яскравий і стильний каталок пропонує унікальний досвід пересування для маленьких мандрівників.


Основні характеристики:




  1. Дизайн і Колір: Каталка виконана в привабливому червоному кольорі, що робить її помітною і привабливою для дітей. Ергономічний дизайн забезпечує зручність і підтримку під час поїздок.




  2. Керуваннята Маневреність: Smart Trike Springo обладнаний зручною та міцною ручкою для керування, що забезпечує відмінну маневреність. Це дає змогу дорослому легко спрямовувати каталок і контролювати рух.




  3. Система Коліс: Каталок оснащений надійною системою коліс, що забезпечує стабільність і плавний рух по різних поверхнях.




  4. Сидіння і Ремінь безпеки: Зручне сидіння і надійний ремінь безпеки гарантують, що малятко почувається комфортно і захищено під час поїздок.




  5. Простота відтворення: Smart Trike Springo легко використовувати і зручно зберігати завдяки своїй компактній конструкції. Він також забезпечує стійкість і безпеку під час руху.




Цей дитячий каталок Smart Trike Springo в червоному кольорі - чудовий спосіб внести яскраві та веселі моменти в ігровий час вашого малюка, сприяючи його фізичному розвитку та радості від руху.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Категория товара Велобіги
Производитель Другие

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары