Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 139502~1
Артикул: КТ-803183

Розвиваюча іграшка Melissa&Doug Дерев'яна дошка із засувками 13785

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 1028 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Розвиваюча іграшка Melissa&Doug Дерев'яна дошка із засувками 13785


Це захоплююча та навчальна іграшка, розроблена для розвитку моторики, логічного мислення та координації рухів у маленьких дітей. Ця іграшка представляє собою дерев'яну дошку з кольоровими деталями та застібками, які потрібно правильно поєднати.


Основні характеристики та особливості цієї іграшки:




  1. Розвиток навичок: Гра з цією дерев'яною дошкою сприяє розвитку дрібної моторики, уважності та поліпшенню координації рухів у дітей. Вони вчаться сфокусовуватися і виконувати точні рухи.




  2. Логічне мислення: Діти вчаться розглядати деталі та знаходити способи, як їх правильно поєднувати. Це розвиває їхнє логічне мислення та навички вирішення головоломок.




  3. Яскраві кольори: Дошка та її деталі виконані у яскравих кольорах, що привертає увагу дітей і робить гру більш захоплюючою.




  4. Міцні матеріали: Melissa & Doug відомі своїми високоякісними та безпечними іграшками. Ця дерев'яна дошка виготовлена з міцних матеріалів, гарантуючи тривалий термін служби.




  5. Навчання через гру: Гра з цією дошкою стимулює дітей вчитися та розвиватися через гру, роблячи навчання цікавим та захоплюючим.




Розвиваюча іграшка "Дерев'яна дошка з засувками" від Melissa & Doug (13785) ідеально підходить для дітей, які хочуть розвивати свої навички та навчатися чому-небудь новому. Ця іграшка допомагає їм розвиватися фізично, інтелектуально та навчатися розв'язувати завдання, що робить її чудовим вибором для навчання та розвитку веселим та захоплюючим способом.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 1,1 кг
Категория товара Перші ігри для малюків
Материал дерево, пластик, картон, ткань
Производитель Другие
Тематика Развивающие
Тип Бізіборди
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары