Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 139920~1
Артикул: КТ-802792

Брелок-ліхтарик Лего "Зоряні війни - Рей" LGL-KE102

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 267 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Брелок-ліхтарик Лего "Зоряні війни - Рей" LGL-KE102


Цей унікальний брелок-фонарик Lego "Зоряні війни - Рей" LGL-KE102 - чудовий подарунок для всіх прихильників франшизи "Зоряні війни". Він поєднує в собі мистецтво та функціональність, дозволяючи вам не лише додати частину Галактичної Імперії до свого повсякденного життя, а й забезпечувати світлом у будь-яких ситуаціях.


Основні характеристики:


1. **Дизайн Lego "Зоряні війни":** Брелок-фонарик виконаний у вигляді мініатюрної фігурки Рей, одного з популярних персонажів з "Зоряних війн". Він втілює увагу до деталей та оригінальний стиль всесвіту "Зоряних війн".


2. **Світлова функція:** Цей брелок-фонарик обладнаний потужним LED-ліхтарем, який створює яскраве світло. Ви можете використовувати його для підсвічування замкових отворів, ключів, сумок тощо. Увімкнення та вимикання фонарика здійснюється за допомогою зручного вимикача.


3. **Компактний і портативний:** Завдяки компактним розмірам і зручному кільцю для ключів, ви зможете легко прикріпити брелок-фонарик до своїх ключів, сумки або рюкзака, і він завжди буде під рукою.


4. **Живлення від батарейок:** Для роботи брелок-фонарика не потрібна зарядка - він працює від двох батарейок, які легко замінюються.


5. **Чудовий подарунок:** Цей брелок-фонарик Lego "Зоряні війни - Рей" LGL-KE102 є прекрасним подарунком для друзів, родини або колег, які обожнюють "Зоряні війни" і цінують оригінальні аксесуари.


Додайте трохи магії та світла у своє повсякденне життя за допомогою брелок-фонарика Lego "Зоряні війни - Рей" LGL-KE102. Незалежно від того, чи використовуєте ви його для пошуку ключів у темний час доби, чи просто як стильний аксесуар, цей брелок-фонарик порадує вас своєю унікальністю та функціональністю.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 70 гр
Категория товара Герої з мультфільмів
Материал пластик
Производитель Другие
Свeтoвыe эффeкты есть
Страна производитель Китай
Тематика Кіно та мультфільми
Тип Брелоки
Возраст от 6 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары