Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 140709~1
Артикул: КТ-100685

Боксерський набір Strateg чорно-жовтий середній 2072

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 519 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Боксерський набір Strateg чорно-жовтий середній 2072


Це чудове рішення для тих, хто хоче почати займатися боксом і розвивати свої фізичні здібності. Цей комплект призначений для середнього рівня підготовки та містить усе необхідне для ефективних тренувань.


Основні характеристики:




  1. Боксерські рукавички середнього розміру: Зручні та міцні рукавички забезпечують захист рук під час тренувань. Вони виготовлені з якісних матеріалів, забезпечуючи комфорт і довгий термін експлуатації.




  2. Боксерський мішок із підвісною системою: Мішок виготовлений із міцного матеріалу, здатного витримувати інтенсивні тренування. Підвісна система забезпечує зручне розміщення й регулювання висоти мішка.




  3. Рукавички для боксерського мішка: Додаткові рукавички призначені спеціально для роботи з боксерським мішком, забезпечуючи додатковий захист рук.




  4. Накладки на зап'ястку: Ергономічні накладки на зап'ясті підтримують стабільність руки під час тренувань, запобігаючи можливим травмам.




  5. Компактність і легкість: Набір легко збирається й компактно зберігається, що робить його зручним для використання вдома або в тренажерному залі.




  6. Середній рівень складності: Підходить як для новачків, так і для тих, хто вже має певний досвід у боксі. Дає змогу ефективно розвивати техніку та фізичну форму.




Боксерський набір "Strateg" середній — це чудовий спосіб почати займатися боксом із повним набором необхідного обладнання для ефективних тренувань і досягнення своїх спортивних цілей.


Можете купити вже сьогодні!

Характеристики
Вес 2,5 кг
Категория товара Боксерські набори
Комплект поставки боксерская груша-1шт, перчатки-2шт
Материал комбинированный
Производитель Стратег Украина
Страна производитель Украина
Тематика бокс
Возраст от 3 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары