Софиевская Борщаговка
0
Категории товаров
Код: 111303~1
Артикул: КТ-400262

Картина за номерами з лаком ArtCraft аніме "Думками в небі" 40*50 см 10216-AC

  • Наличие: Есть в наличии
  • Производитель: Другие
  • 248 грн

-
+
Гарантия на товар от производителя. Оплату можно осуществить наличными , карточкой или наложенным платежом в момент получения товара.
Данный товар можно забрать самостоятельно в одном из наших магазинов сети в Киеве или Чернигове
Доставка курьером по Киеву в день заказа 60 грн
Доставка товара по Украине осуществляется на одтеления Новой Почты , УкрПочты или другого перевозчика

Картина за номерами аніме "Думками в небі" 40*50 см 10216-AC



Картина за номерами аніме жанру - це ідеальний спосіб зануритися в захопливий світ мистецтва і японської анімації. Вона стане чудовим подарунком для всіх цінителів аніме та любителів рукоділля. Ось чому ви не можете пропустити шанс придбати цей унікальний товар:




  1. Мистецтво у ваших руках: Картина за номерами - це не просто картина, це можливість стати художником! Ви можете купити цей набір і замовити власне творче виробництво, навіть якщо у вас немає досвіду в малюванні.




  2. Анімаційна магія: Якщо ви цінуєте аніме і японську культуру, то картина за номерами аніме жанру дозволить вам створити твір мистецтва, натхненний вашими улюбленими персонажами і сюжетами.




  3. Екологічно чисті фарби: Наші набори постачаються з екологічно безпечними акриловими фарбами, що робить їх безпечними для вас і природи. Ви можете творити, не турбуючись про шкідливі речовини.




  4. М'які нейлонові пензлі: Кожен набір включає в себе м'які і міцні нейлонові пензлі, які роблять процес малювання легким і приємним. Ваші рухи будуть плавними і точними.




  5. Творча медитація: Замовивши картини за номерами аніме жанру, ви отримуєте не тільки готове мистецтво, але і можливість розслабитися і зануритися в медитативний процес створення. Це відмінний спосіб зняти стрес і розвинути креативність.




  6. Прикраса інтер'єру: Готова картина стане ідеальною прикрасою вашого дому або офісу. Вона додасть атмосферу затишку і оригінальності в будь-який простір.




Не пропустіть можливість придбати картини за номерами аніме жанру і відчути магію мистецтва разом із нами. Створіть свій власний шедевр прямо зараз!

Характеристики
Вид Развлекательные
Гарантия 14 дней
Жанр Люди
Категория товара Картини за номерами
Количество красок 23
Комплект поставки Холст, краски, кисти
Производитель ArtCraft
Размер 40*50
Страна производитель Украина
Уровень сложности 3
Возраст от 6 лет

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

Похожие товары